دستگاه های گلاب گیری اجاق دار و تفاوت آن با دستگاه های عرق گیری ساده

دستگاه های گلاب گیری احاقدار

دستگاه های گلاب گیری اجاق دار

فرآیند تقطیر یک فرایند فیزیکی می باشد، که در آن جداسازی مواد با توجه به اختلاف نقطه جوش انها انجام می گیرد. در دستگاه های گلاب گیری تقطیر بین دو فاز مایع و گاز انجام می شود، در این صورت مایع داخل منبع تبخیر شده و به منبع دیگری وارد می شود.

شما مشتری عزیز برای خرید انواع دستگاه گلاب گیر در سایز های مختلف لطفا از فروشگاه ما دیدن کنید

تبخیر شدن به علل های متفاوتی است که از جمله انها از بین بردن ناخالصی های مواد و گیاهان است. همچنین زمانی که ناخالصی های گیاهان یا مواد بسیار زیاد باشد چند بار عمل تقطیر انجام می شود.

در دستگاه های گلاب گیری اجاقدار منبع حرارتی یا اجاق گاز به منبعی که عمل تقطیر در آنجا انجام می گیرد متصل است. و مزایای این دستگاه گلاب گیری ابن است که از پرت حرارت جلوگیری می کند.

از فواید این دستگاه می توان به جابه جایی بدون زحمت اشاره کرد زیراکه در اکثر مکان هایی که گیاهان معطر وجود دارد می توان بدون هیچ گونه وسایل اضافی آن را حمل و نقل کرد.

می توان گفت: ترتیب این دستگاه بدین صورت است، ۱- منبع حرارتی ۲- منبع آب جوش و گیاه که داخل آن قرار می گیرد،۳- لوله ای از آب سرد یا کندانسوز که در همان منبع قرار دارد ۴- شیری که از آن اسانس گیاهان داخل ظرفی ریخته می شود.

دستگاه گلاب گیری اجاق داردارای پوششی از جنس استیل می باشد که ازپرت حرارت جلوگیری کرده و همچنین استحکام را درمقابل ضربات احتمالی دارد.

همچنین کندانسوز دستگاه های گلاب گیری اجاق دار از جنس استیل می باشند که مقاومت کافی را داشته باشند. واشر مورد استفاده در این نوع دستگاه از جنس سیلیکونی نسوز است.

زیراکه به علت حرارت بسیار در اینگونه دستگاه ها و اینکه منبع حرارتی به منابع دیگر متصل است باید از جنس نسوز باشد تا به راحتی از بین نرود.

همچنین در دستگاه های گلاب گیری اجاقدار، سوزنی مخصوص گاز شهری وجود دارد که در زمان استفاده از گاز می توان آن را به لوله گاز متصل کرد‌.

 همچنین این گونه سوزن ها قابل تعویض است و در صورت نبود یا خرابی آن یک سوزن دیگر از شرکت آن دستگاه تحویل گرفت.

دستگاه های گلاب گیری اجاقدار را باید با در نظر گرفتن کاربرد ان، انتخاب و خریداری کنیم، لهذا اگر مواد و گیاهانی که قصد داریم اسانس انها را بگیریم و یا عرق گیری کنیم مقدار کمی باشد، بهتر است از دستگاه هایی با حجم کم و سبک تری استفاده کنیم‌.

یکی از فواید اینگونه دستگاه ها گچ نگرفتن لوله ها و واشر های مورد استفاده می باشد‌‌. بدین منظور که دیگر نیازی به خمیر گرفتن و پارچه بستن نیست.

همچنین از نقطه جوش برای چسباندن اتصالات دستگاه استفاده نشده است، زیراکه ورق درون لوله گشته و پرس هم شده است.

با اینکه اینگونه کارها زحمت و زمان زیادی را متحمل می شود اما دیگر مکانی که نقطه جوش در آن جا انجام می شود زنگ نمی زند و سوراخ نمی شود. به همین علت عمر دستگاه های گلاب گیری اجاقدار طولانی می شود و به زودی دچار خرابی نمی گردد.

دسته‌بندی نشده

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *